Adres vertrek
Straal:
Categorie:
TitelCategorieAdresOmschrijving
De Greefshoeve Frans Greefslaan 13, 2920 Kalmthout, België

Welkom bij De Greefshoeve!

Arboretum Kalmthout Heuvel 8 2920 Kalmthout, België Het Arboretum Kalmthout te Kalmthout in de provincie Antwerpen is een van de oudste en meest gevarieerde bomen- en plantentuinen in Vlaanderen.
Kalmthoutse Heide Putsesteenweg 129, Kalmthout, België Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide (ook vaak in zijn geheel De Kalmthoutse Heide genoemd) is een natuurpark op de grens van de Nederlandse provincie Noord-Brabant en de Belgische provincie Antwerpen, Het grensoverschrijdende park is ingesteld in 2001 en heeft een totale oppervlakte van ongeveer 37,5 km². In Nederland heeft het de status van nationaal park.
Suske & Wiske Museum Beauvoislaan 98 2920 Kalmthout, België Het Provinciaal Suske en Wiske-Kindermuseum of Suske en Wiske-Kindermuseum is een interactief museum gelegen in het Belgische Kalmthout. Het stripmuseum is gewijd aan de stripreeks Suske en Wiske van de Belg Willy Vandersteen.
De Bakkersmolen Sint-Jansstraat 238 2910 Essen, België Als men Wildert hoort, denkt men direct aan de Bakkersmolen. Het is een zeer aangename plek waar het voor jong en oud leuk vertoeven is. Zo is er de stellingsmolen, het stoommuseum, een bakkerij met een bakkerswinkel, een speeltuin met trampoline en uiteraard ook de taverne.
Het Karrenmuseum Moerkantsebaan 52 2910 Essen, België In het prachtige park van het Karrenmuseum vind je de grootste collectie karren, wagens en koetsen van België en Nederland.
De Vroente Putsesteenweg 129 2920 Kalmthout, België NEC De Vroente is een natuureducatiecentrum van de Vlaamse overheid. Het ligt aan de hoofdingang van de Kalmthoutse Heide.
Bijenteeltmuseum Putsesteenweg 131 2920 Kalmthout, België Het Bijenteeltmuseum bevindt zich in een modern gebouw grenzend aan de Kalmthoutse Heide. Je wordt er binnengeleid in de wondere wereld van was, honing en ijverige zoemertjes. De gloednieuwe tentoonstelling weet je te boeien als geen ander.

Routebeschrijving

  opties weergeven